У Вінниці відбулась перша зустріч учасників курсу «Must have» в межах Всеукраїнської школи з громадянської освіти Малої академії наук України

Новини Вінниці / У Вінниці відбулась перша зустріч учасників курсу «Must have» в межах Всеукраїнської школи з громадянської освіти Малої академії наук України

У Вінниці розпочалися чотиримісячні курси "Must have" для учнів 8–10 класів шкіл міської територіальної громади. Ця ініціатива входить у рамки Всеукраїнської школи з громадянської освіти Малої академії наук України.

Зустріч відбулася у хабі "Місто змістів" і стала першою з семи офлайн-зустрічей, під час яких учасники отримають знання з основ громадянської освіти, лідерства, проєктного менеджменту та інших важливих навичок.

Метою цього проєкту є формування навичок молодого покоління для ефективної роботи в команді, управління та планування, а також розвиток особистості та лідерських якостей, що сприятиме їхньому професійному та особистісному зростанню.

Курс реалізується НЦ "Мала академія наук України" спільно з департаментом освіти Вінницької міської ради. Організатори впевнені, що учасники отримають не лише нові знання, а й можливість зрости як особистості та лідери.

Директорка департаменту освіти Оксана Яценко підкреслила важливість навичок 21 століття, таких як уміння ухвалювати рішення, лідерство та соціальна відповідальність.