У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників Маріуполя

Новини Вінниці / У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників Маріуполя

Сьогодні, 30 грудня, у Вінниці на Європейській площі відбулась чергова акція-перформанс на підтримку військовополонених. Рідні та друзі захисників, які опинились у полоні, хочуть привернути увагу суспільства, нагадати, що війна триває, а захисники Маріуполя піддаються тортурам.

За останній час у Вінниці відбулось близько десятка подібних заходів на підтримку «азовців».

Акція у середмісті зібрала пів сотні вінничан. Переважно це родини полонених, їх близькі, друзі, молодь.

За словами однієї з учасниць акції Юлії, її сенс, у першу чергу, щоб привернути увагу суспільства, щоб люди не забували, що триває війна.

«Наші захисники у полоні, їм там тяжко, їх катують», - зазначила вінничанка.

Вона пояснює, що їх всіляко підтримує Координаційний штаб, робить все можливо для звільнення полонених.

«Наші акції більше для людей. Не тільки українців. Це ще й звернення для світової спільноти. Тому акції відбуваються у багатьох містах, а відео ми викладаємо зрізними хештегами, наприклад «Волю захисникам Маріуполя» у мережі», - додала жінка.

Новини Вінниці / У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників МаріуполяНовини Вінниці / У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників МаріуполяНовини Вінниці / У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників МаріуполяНовини Вінниці / У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників МаріуполяНовини Вінниці / У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників МаріуполяНовини Вінниці / У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників МаріуполяНовини Вінниці / У Вінниці відбулась акція на підтримку захисників Маріуполя