У Вінниці Уляна Супрун без попередження перевірила роботу станції швидкої допомоги

Новини Вінниці / У Вінниці Уляна Супрун без попередження перевірила роботу станції швидкої допомоги

Коли більшість українців насолоджуються тривалими вихідними, виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун вирішила не відпочивати. Так, 30 квітня урядовець відвідала Вінницю. Щоправда візит був схожий на неофіційний. Анонсу ніде не було, місцеву пресу на зустріч не запрошували. Про те, що Уляна Супрун відвідала найкомфортніше місто України світчать лише пости у Facebook.

Коли більшість українців насолоджуються тривалими вихідними, виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун вирішила не відпочивати. Так, 30 квітня урядовець відвідала Вінницю. Щоправда, візит був схожий на неофіційний. Анонсу ніде не було, місцеву пресу на зустріч не запрошували. Про те, що Уляна Супрун відвідала найкомфортніше місто України світчать лише пости у Facebook.

На своїй сторінці у соцмережі в.о. міністра повідомила, що у Вінниці зустрічалася з учасниками національної асамблеї Всеукраїнської молодіжної асоціації студентів-медиків.

«Повертаюсь з Вінниці, де мала надихаючу зустріч з учасниками національної асамблеї Всеукраїнської молодіжної асоціації студентів-медиків. Говорили про трансформацію системи охорони здоров‘я, освіту, обміни, стажування, інтернатуру, ординатуру, онлайн-курси та ще багато різного. Ukrainian Medical Students' Association чудова спільнота молодих медиків, які прагнуть бути частиною змін і не бояться бути першопрохідцями. Носії нової культури, які докорінно змінять українську медицину у найближчі роки. Захід відбувався у стінах Вінницького національного медичного університету, за розвитком якого теж уважно спостерігаємо», - написала Уляна Супрун.

Також урядовець відвідала станцію швидкої допомоги, де з медиками говорили про розвиток "екстренки".

«Традиційно без попередження навідалась до вінницької міської станції швидкої допомоги. У вихідні дні роботи завжди стає більше. Намагалась не відволікати дуже сильно співробітників і переконавшись у належному забезпеченні та поспілкувавшись про перспективи розвитку напрямку екстреної медицини», - повідомила в.о міністра.

Крім того, перебуваючи у Вінниці, Уляна Супрун встигла дати інтерв’ю місцевому телеканалу.

Фото із сторінки Уляни Супрун у Facebook