У Вінниці судді влаштували велопробіг (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці судді влаштували велопробіг (ВІДЕО)

Судді змінили класичні костюми на спортивні та проїхались Вінницею на велосипедах. Акцію правники адміністративних судів приурочили до Днів адміністративної юстиції в Україні.

Судді змінили класичні костюми на спортивні та проїхались Вінницею на велосипедах. Акцію приурочили до Днів адміністративної юстиції в Україні.

Долучились до спортивного заходу більше сотні людей, серед яких представники не лише двох Вінницьких адміністративних судів: апеляційного та окружного, а й Хмельницького та Чернівецького. Брали участь й родини деяких суддів. Частина учасників задля участі у заході позичили велосипеди, інші ж приїхали на власному двоколісному транспорті. 

Мета велопробігу – популяризація здорового способу життя та привернення уваги городян до правничої професії. На старті поблизу Вежі та ще 2-х локаціях розташувались інформаційні намети, у яких працівники судів розповідали перехожим про адміністративні суди і роздавали буклети. А діти отримували кульки та книжечки з текстом конвенції про захист їх прав. Розпочався велопробіг о 18:00 на площі Європейській. Фінішували ж на проспекті Космонавтів біля фонтану, подолавши відстань у 8 км.

Про велопробіг та його учасників – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

14 липня, 2018