У Вінниці шукають нового керівника для училища імені Миколи Леонтовича, яке з 2015 року без директора

Новини Вінниці / У Вінниці шукають нового керівника для училища імені Миколи Леонтовича, яке з 2015 року без директора

На Вінниччині вкотре шукають директора комунального навчального закладу «Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича». Без керівника навчальний заклад, який носить ім'я автора всесвітньо відомого «Щедрика» з 2015 року,відтоді, як попередній очільник Станіслав Городинський став начальником управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації.

На Вінниччині вкотре шукають директора комунального навчального закладу «Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича». Без керівника навчальний заклад, який носить ім'я автора всесвітньо відомого «Щедрика» з 2015 року, відтоді, як попередній очільник Станіслав Городинський став начальником управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації.

Проект рішення щодо оголошення конкурсу на заміщення посади директора училища опубліковано на сайті обласної ради.

Нагадаємо, що це не перша спроба знайти директора навчального закладу, однак вони усі попередні були невдалими. Адже заяв на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади не подав жоден українець. Чи захоче хтось цього разу стати керівником училища, яке носить ім'я всесвітньовідомого композитора, покаже час.