У Вінниці розшукували зниклу дитину: його мати не стала цікавитися у колишнього чоловіка, де хлопець

Новини Вінниці / У Вінниці розшукували зниклу дитину: його мати не стала цікавитися у колишнього чоловіка, де хлопець

У Вінниці поліцейські повернули додому малолітнього вінничанина, який без відома матері пішов із дому. Поліцейські знайшли дитину в квартирі батька. Чому мати в першу чергу не зателефонувала до колишнього чоловіка, не відомо.

У Вінниці поліцейські повернули додому юного вінничанина, який без відома матері пішов із дому. Поліцейські знайшли дитину в квартирі батька. Чому мати в першу чергу не зателефонувала до колишнього чоловіка, не відомо.

Як повідомили у відділ комунікації поліції Вінницької області, 12 грудня близько 17.00 на спецлінію 102 звернулась 36-річна вінничанка з повідомленням про зникнення її 11-річного сина. За словами жінки, хлопець напередодні ввечері не повернувся з прогулянки, та мобільного телефону при собі не мав.

Поліцейські отримавши прикметами в орієнтуванні перевірили місця його можливого перебування –  розважальні заклади, магазини, під’їзди та вокзали.

Знайшли  хлопчика у його батька, який проживає окремо. Поліцейські провели профілактичну бесіду з хлопчиком та його батьками, аби попередити подібні випадки в майбутньому.

Ірина Заіковата

13 грудня, 2019