У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)

У спорткомплексі «Колос» 30 листопада відбувся розіграш Кубку «Вінницького Бізнес Клубу» (ВБК) з міні-футболу. Впевнену перемогу у змагання здобула команда ДП «Електричні системи». У фіналі молоді працівники вінницького підприємства, яке лише почало працювати у минулому році, з рахунком 2:0 здолали більш досвідчену команду «ViOil».

У спорткомплексі «Колос» 30 листопада відбувся розіграш Кубку «Вінницького Бізнес Клубу» (ВБК) з міні-футболу. Впевнену перемогу у змагання здобула команда ДП «Електричні системи». У фіналі молоді працівники вінницького підприємства, яке лише почало працювати у минулому році, з рахунком 2:0 здолали більш досвідчену команду «ViOil».

Кубок розігрувався серед восьми команд, які представляють підприємства Вінниччини. Виступали виключно працівники компаній. Такі змагання відроджено в обласному центрі після більше 20 років.

Вранці команди-учасниці були поділені на дві групи. У групі А найсильнішою за суперників («Альта-Профіль» і «Патріот») виявилися футболісти «ViOil» і «Аншар» (компанія «Геліка»). У групі В до фіналу не пробилися «Вольтаж Груп» і «Плазма Тек». «Електричні системи» і «Nemiroff» набрали рівну кількість очок, але «електрики» вийшли у фінал завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів.  

У поєдинку за третє місце з рахунком 4:2 «немирівчани» перемогли «Аншар». Працівники горілчаного виробництва виглядали сильніші на майданчику протягом усієї зустрічі, а їхні суперники почали відіграватися лише під кінець матчу.

Ще більш «запеклою» боротьба склалася у протистоянні лідерів груп. Після першого тайму рахунок залишався нічийним. Два влучні постріли гравців «Електричних систем» - молодої команди, яка лише в цьому році сформована - вирішили долю головного призу турніру, організованого ГО «Вінницький Бізнес Клуб».

За словами очільника громадської організації Артема Калініченка, другий у цьому році турнір вийшов не гіршим за змагання влітку. Тоді, до речі, перемогли працівники підприємства «Брацлав». Восени вони не приймали участь у змаганнях.

«Від таких змагань отримають насолоду як організатори, так і колективи. Вони є стимулом для тренувань, поліпшення фізичної форми. Більш того, всі очільники підприємств вважають це доброю традицією, адже люди спілкуються, дізнаються про умови на цікаві соціальні ініціативи на інших підприємствах», - зазначає голова ГО «Вінницькій Бізнес Клуб».

Деякі з керівників навіть і самі виступають. Приміром директор ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» Дмитро Чаленко грав за «ViOil».

Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розіграли Кубок ВБК з міні-футболу. Найсильнішою виявилася команда «Електричних систем» (ФОТО)