Вінницька поліція затримала підозрюваних у вбивстві директора Гніванського кар’єру Віктора Берещука

Новини Вінниці / Вінницька поліція затримала підозрюваних у вбивстві директора Гніванського кар’єру Віктора Берещука

Одразу після вчинення злочину 4 березня поліцейські затримали двох зловмисників. З їх автомобіля вилучили кілька одиниць вогнепальної зброї, набої та комплект автомобільних номерних знаків. Затримані поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Вбито директора Гніванського кар'єру Віктора Берещука.

Як вказують у відділі комунікації поліції Вінницької області, повідомлення про злочин надійшло близько 16.30. За хвилину найближчий екіпаж місцевої поліції прибув на місце та затримав підозрюваних.

З вогнепальним пораненням 62-річний підприємець був доставлений до лікарні, де під час надання медичної допомоги помер.

Наразі слідчі з’ясовують мотиви та обставини вбивства.

Слідчим управлінням поліції розслідується кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років ув’язнення. Затримані - жителі Вінниччини.

Новини Вінниці / Вінницька поліція затримала підозрюваних у вбивстві директора Гніванського кар’єру Віктора БерещукаНовини Вінниці / Вінницька поліція затримала підозрюваних у вбивстві директора Гніванського кар’єру Віктора БерещукаНовини Вінниці / Вінницька поліція затримала підозрюваних у вбивстві директора Гніванського кар’єру Віктора Берещука
Макс Мельник

5 березня, 2022