У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)

Доцент кафедри мистецьких дисциплін Вінницького державного педуніверситету ім. Коцюбинського Леся Старовойт поділилася у Facebook спільною роботою – оригінальною вишиваною книгою під назвою «Моя Вінниця», яку створили у закладі.

Доцент кафедри мистецьких дисциплін Вінницького державного педуніверситету ім. Коцюбинського Леся Старовойт поділилася у Facebook спільною роботою – оригінальною вишиваною книгою під назвою «Моя Вінниця», яку створили у закладі.

«Це унікальна вишита книга, у якій кожний хрестик розповідає історію рідного міста. А найцінніше те, що цю книгу власноруч вишили креативні студенти Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, які навчаються за освітньою програмою «Початкова освіта. Мистецтво», - зазначила у дописі викладачка та керівниця проєкту.

У книзі показані найбільш пізнавані об’єкти міста та його символи, зокрема Арка Мерхеля, Вежа Артинова, швейцарський трамвай, металеві скульптури Постернака, фасад головної будівлі ВДПУ, муздрамтеатр, кафедральний собор, літак на площі Могилка, "Атлант" і герб міста.

Над створенням книги-вишиванки працювали студентки Марія Горбачова, Катерина Білан, Міхаєла Посторонка, Лілія Бевз, Аліна Бияковська, Марія Наумець, Альона Чорна, Альона Крамарець, Вікторія Шевчук, Яна Гежа, Олеся Попіль, Каріна Здихальська, Олена Компанець, Тетяна Горковенко та Юлія Княжук.

Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці презентували вишиту книгу про місто (ФОТО)
Олеся Рудницька

1 квітня, 2021