У Вінниці почали будувати великий логістичний центр

Новини Вінниці / У Вінниці почали будувати великий логістичний центр

У Вінниці по вулиці Промисловій, 7а розпочалось будівництво сучасного логістичного центру. Як повідомляє у Facebook заступник міського голови Андрій Очеретний, існуючі там ремонтно-механічну майстерню та адінбудівлі планується перетворити на великий склад із адміністративно-технічними приміщеннями для логістичного центру «Розподільчий Центр Вінниця».

У Вінниці по вулиці Промисловій, 7а розпочалось будівництво сучасного логістичного центру. Як повідомляє у Facebook заступник міського голови Андрій Очеретний, існуючі там ремонтно-механічну майстерню та адмінбудівлі планується перетворити на великий склад із адміністративно-технічними приміщеннями для логістичного центру «Розподільчий Центр Вінниця».

За словами А.Очеретного, будівництво поділили на дві черги. У рамках першої проведуть реконструкцію існуючих будівель під будівлі розподільчого центру та адміністративні будівлі. Завершити першу чергу планується  до листопада цього року.

Друга черга передбачає нове будівництво розподільчого центру, паркінгів для вантажних та легкових автомобілів та благоустрій території з майданчиками і тимчасовими спорудами. Зробити все планують до квітня 2022 року.

"В результаті будівництва буде створено сучасний логістичний центр площею близько 20 тисяч квадратних метрів. Створення нових робочих місць - до 300 чоловік.  Загальна сума інвестицій у проект складатиме  орієнтовно 100 млн грн", - зазначає А.Очеретний.