У Вінниці планують провести рекордні змагання для юних шахістів

Новини Вінниці / У Вінниці планують провести рекордні змагання для юних шахістів

З 3 по 7 липня у Вінниці відбудеться наймасовіше дитяче шахове змагання – міжнародний турнір серед дітей віком до 14 років. Він має зібрати понад півтисячі учасників. Організатори переконані, що за цим показником змагання мають потрапити до Книги рекордів України.

З 3 по 7 липня у Вінниці відбудеться наймасовіше дитяче шахове змагання – міжнародний турнір серед дітей віком до 14 років. Він має зібрати понад півтисячі учасників. Організатори  переконані, що за цим показником змагання мають потрапити до Книги рекордів України.

Юні шахісти гратимуть на роликовій арені ТРЦ «Мегамолл». Їхні тренери, батьки і вболівальники займуть місця на трибунах.

Як зазначають у прес-службі Вінницької обласної федерації шахів, значна масовість і широка географія будуть досягнуті завдяки рекордному для юнацьких змагань в Україні призовому фонду – понад півмільйона гривень.

Його гарантує президент Вінницької обласної шахової федерації, елітний міжнародний гросмейстер із Німеччини Аркадій Найдіч.

     

Фестиваль складатиметься із 5-ти окремих турнірів: до 14-ти років (2005 р.н. і молодше), до 12-ти років (2007 р.н. і молодше), до 10-ти років (2009 р.н. і молодше), до 8-ми років (2011 р.н. і молодше), до 6-ти років (2013 р.н. і молодше).

Наразі триває реєстрація на це грандіозне дійство. Допускаються всі охочі, незалежно від статі, громадянства і шахової кваліфікації. Довідкова інформація і запис за телефоном: (097)-177-93-23 (Володимир Олександрович Вусатюк).

Довідка
Сторінка турніру: http://goldenyouthcup.com

Детальну інформацію читайте в положенні: 1st_Youth_Cup_УКРЗавантажити

Анкета для реєстрації учасника знаходиться за посиланням:

https://goo.gl/forms/lYA9TOmmxx51bLRV2

admin

18 квітня, 2019