У Вінниці патрульні виявили порушника, який скоїв ДТП та скривдив дружину

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні виявили порушника, який скоїв ДТП та скривдив дружину

У неділю ввечері патрульні виявили порушника, який став причиною ДТП та побив свою дружину.

За інформацією, опублікованою на сторінці патрульної поліції, інцидент стався під час патрулювання вулиці Миколи Костомарова.

Патрульні помітили стурбовану жінку, яка сиділа на зупинці громадського транспорту. Після зупинки для спілкування з нею поліціянти дізналися, що вона стала жертвою домашнього насильства з боку свого чоловіка, який ображав, принижував та погрожував їй фізичною розправою. Жінка вирішила залишити квартиру, а коли повернулася разом із патрульними, чоловіка вдома не застали.

Після розшуку водія його виявили за кермом автомобіля Peugeot, який потрапив у ДТП, зіткнувшись з електроопорою з огорожею. Під час спілкування з водієм поліціянти помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Однак чоловік відмовився від проходження перевірки на спецприладі Драгер чи в медичному закладі.

На порушника склали три протоколи: за вчинення домашнього насильства, за порушення ПДР, що спричинило ДТП, та за керування транспортним засобом у стані сп'яніння.

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні виявили порушника, який скоїв ДТП та скривдив дружинуНовини Вінниці / У Вінниці патрульні виявили порушника, який скоїв ДТП та скривдив дружинуНовини Вінниці / У Вінниці патрульні виявили порушника, який скоїв ДТП та скривдив дружину