У Вінниці оштрафували чоловіка, який спалював непотріб на власній земельній ділянці

Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували чоловіка, який спалював непотріб на власній земельній ділянці

У Вінниці чоловік вирішив швидко позбутись непотрібу на власній земельній ділянці. Однак дане рішення не сподобалось його сусідам й за масштабне спалювання вінничанину прийдеться заплатити штраф.

У Вінниці чоловік вирішив швидко позбутись непотрібу на власній земельній ділянці. Однак таке рішення не сподобалось його сусідам й за масштабне спалювання вінничанину прийдеться заплатити штраф.

Як повідомили на сторінці у Facebook «Муніципальна варта Вінниці», до "Цілодобова варта Інформер" надійшло звернення від небайдужих вінничан, які повідомили по спалювання на 2-му провулку Рожевому.

Коли інспектори прибули на місце події, виявилось, що громадянин у такий спосіб вирішив навести лад на власній земельній ділянці. Проте, повітря одне на всіх і людям довелося дихати продуктами згоряння.

На цього громадянина інспектори склали адміністративний протокол і тепер йому загрожує відповідальність у вигляді накладення штрафу.

Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували чоловіка, який спалював непотріб на власній земельній ділянціНовини Вінниці / У Вінниці оштрафували чоловіка, який спалював непотріб на власній земельній ділянціНовини Вінниці / У Вінниці оштрафували чоловіка, який спалював непотріб на власній земельній ділянці