У Вінниці оштрафовано керівницю школи танців за рекламні оголошення про набір на електроопорах

Новини Вінниці / У Вінниці оштрафовано керівницю школи танців за рекламні оголошення про набір на електроопорах

Вінничан роками привчають не клеїти оголошення будь-де. Порушення муніципальних правил благоустрою призводить до адмінвідповідальності. Саме за це покарано організаторку школи танців.

Як повідомляють у Ситуаційному центрі, контролюючи благоустрій території Вінниці, співробітники КП «Муніципальна варта» звернули увагу на те, що на стовпах по вулиці Пирогова розклеєні оголошення про набір до місцевої школи танців.

За телефоном знайти причетних не складно - організаторку розклейки оголошень встановили. На жінку складено протокол за статтею 152 КУпАП.

Нагадаємо, це тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Тобто, максимум доведеться сплатити до казни 1700 грн.

Правилами благоустрою Вінницької територіальної громади заборонено розклеювати рекламні листівки на стінах будинків, парканах, електроопорах, тобто за межами рекламних щитів.

Відео дивитися з 1.05