У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)

Розпочалось онлайн-голосування, за результатами якого планують обрати кращу проектну пропозицію пам'ятника серцю. Його, нагадаємо, планують встановити у Вінниці біля нового кардіоцентру по Хмельницькому шосе.

Розпочалось онлайн-голосування, за результатами якого планують обрати кращу проєктну пропозицію пам'ятника серцю. Його, нагадаємо, планують встановити у Вінниці біля нового кардіоцентру по Хмельницькому шосе.

На сторінці «Культура Вінниччини» у Facebook сьогодні, 19 травня опублікували дев’ять варіантів ескізів майбутнього пам’ятника, серед яких вінничанам пропонують обрати кращий.

«Проєкти на конкурс подавалися з 1 березня по 1 травня на сторінку конкурсу у мережі Facebook та на електронну адресу Управління культури і мистецтв облдержадміністрації. У зв’язку із карантинними заходами, та відсутністю можливості організації виставки проєктів, до 1 червня для вивчення громадської думки проходитиме онлайн-голосування, у якому кожний бажаючий матиме змогу віддати свій голос за найбільш вдалий, на його думку, проєкт», - йдеться у повідомленні управління культури ОДА.

Для того, що віддати свій голос за той чи інший проєкт, необхідно вказати його номер у коментарях під постом про конкурс на сторінці «Культура Вінниччини».  

Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оголосили онлайн-голосування за кращий варіант пам'ятника серцю (ФОТО)