У Вінниці обласна ТВК орендує зал для засідань облдержадміністрацій (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці обласна ТВК орендує зал для засідань облдержадміністрацій (ФОТО)

У Вінницькій обласній територіальній виборчій комісії кипить робота. Усі щось пишуть… Чи виправляють… Аби представникам комісій, які привозять протоколи, було зручніше, в комісії орендували приміщення на 4-ом поверсі адмінбудівлі, яку займають облдержадміністрація та облрада.

У Вінницькій обласній територіальній виборчій комісії кипить робота. Усі щось пишуть… Чи виправляють… Аби представникам комісій, які привозять протоколи, було зручніше, в комісії орендували приміщення на 4-ому поверсі адмінбудівлі, яку займають облдержадміністрація та облрада.

Так звану малу залу використовують переважно посадовці ОДА для нарад, зокрема з представниками районів або під час урочистостей.

Зазначимо, на Вінниччині обробляють протоколи дільничних комісій далеко не стаханівськими методами. Можливо, через затримки в окремих штабах вказують на те, що кінцеві результати можуть значно розходитися з паралельними підрахунками партій.

Приміром, вчора в «УСГ» заявили про спроби фальсифікації результатів виборів на Вінниччині. Під час підрахунку голосів по виборам до Вінницької облради у деяких комісіях нібито намагаються «додати популярності» одній з партій, яка здобула відносно низький результат.

Від коментарів для NaПарижі представники ТВК відмовилися.

Новини Вінниці / У Вінниці обласна ТВК орендує зал для засідань облдержадміністрацій (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці обласна ТВК орендує зал для засідань облдержадміністрацій (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці обласна ТВК орендує зал для засідань облдержадміністрацій (ФОТО)
Олеся Рудницька

3 листопада, 2020