У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»

Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний у Facebook нагадав про будівництво школи у мікрорайоні «Поділля». Він перелічив все, що вже зроблено, а також нагадав, що «у квітні очікується перший в 2020 році транш коштів з державного бюджету по програмі фінансування з державного фонду регіонального розвитку». Здалося, що це м’який натяк уряду – не треба забувати про обіцяні кошти, адже роботи знаходяться на фінальній стадії.

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний у Facebook нагадав про будівництво школи у мікрорайоні «Поділля». Він перелічив все, що вже зроблено, а також нагадав, що «у квітні очікується перший в 2020 році транш коштів з державного бюджету по програмі фінансування з державного фонду регіонального розвитку». Здалося, що це м’який натяк уряду – не треба забувати про обіцяні кошти, адже роботи - на фінальній стадії.

Чи не третина усіх дописів у соцмережі А.Очеретного присвячені цій школі. Переважно він звітує про виконані роботи. І 2 квітня теж…

«В 1 кварталі поточного року виконано будівельних робіт на 7,7 млн грн, що профінансовано з бюджету Вінницької міської ОТГ. Це свідчить про виконання міською радою своїх зобов’язань у повному обсязі», - зазначив заступник мера, додавши, що «введення об’єкта в експлуатацію планується в 3 кварталі 2020 року з метою вчасного початку навчального року».

Згадка про квітень і транш виглядає натяком. Можливо посадовець і не мав це на увазі. Можливо, але, як кажуть, "з пісні слів не викинеш". Саме тому уряду не варто забувати про заплановані асигнування у добудову соціального об’єкту. 

Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»Новини Вінниці / У Вінниці натякнули уряду на те, що очікують обіцяних коштів на добудову школи на «Поділлі»
Олег Верлан

2 квітня, 2020