У Вінниці на Європейській площі з’явилась «французька» карусель

Новини Вінниці / У Вінниці на Європейській площі з’явилась «французька» карусель

У Вінниці підходять до кінця роботи по підготовці до ярмарку «Крафтовий дворик». На честь проведення даного дійства, у центрі міста на площі Європейській з’явилась «французька» карусель, виконана у ретро-стилі.

У Вінниці підходять до кінця роботи по підготовці до ярмарку «Крафтовий дворик». На честь його проведення у центрі міста на площі Європейській з’явилась «французька» карусель, виконана у ретро-стилі.

Як повідомили організатори, з 12 до 25 жовтня у Вінниці на Європейській площі триватиме ярмарка-фестиваль «Крафтовий дворик». Свої крафтові продукти представлять виробники з усієї України - сир, вино, мед, хліб та інші смаколики, що виготовлені за традиційними рецептами з натуральних продуктів. Їх зможуть продегустувати і придбати вінничани і гості міста.

Також, для маленьких відвідувачів підготували сюрприз - на час проведення ярмарки працюватиме «французька» карусель.

«Пориньте думками у дитинство та свої рожеві мрії і ви точно знайдете там «французьку», таку дивовижно витончену та грайливу, карусель. Здійсніть свою давню мрію або ж мрію своєї малечі покататись на ній та відчути її чари!», - запрошують організатори.

Фестиваль крафтових продуктів проходитиме щоденно, протягом двох тижнів, а з 15.00 години буде розважальна програма.

Родзинкою стане виступ 17 жовтня о 18.00 годині «Лісапетного батальйону».

Вхід вільний

Ірина Заіковата

10 жовтня, 2019