У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)

У Вінниці 26 лютого на подвір’ї торговельно-економічного коледжу по Київській викладачі та учні закладу влаштували для вінничан яскраве свято Масляної.

У Вінниці 26 лютого на подвір’ї торговельно-економічного коледжу по Київській викладачі та учні закладу влаштували для вінничан яскраве свято Масляної.

Як повідомляє Місто, гостей пригощали чаєм і млинцями з 12 видами начинок. Окрім цього, було чимало розважальних конкурсів.

За словами заступниці директора з виховної роботи ВТЕК Лариси Яковлєвої, на приготування тисячі млинців знадобилось понад 12 літрів молока, 13 кілограмів борошна, 150 яєць, кілограм цукру та літр олії.

Млинці вихованці коледжу готували із з шоколадом та бананами, згущеним молоком, сиром та сухофруктами, беконом і сиром, з маком та журавлиною.

Фото: Місто

Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській вихованці коледжу влаштували свято масляної (ФОТО)
Сергій Маламура

27 лютого, 2020