У Вінниці керівництво промислової групи ViOil виділило кошти на боротьбу з коронавірусом

Новини Вінниці / У Вінниці керівництво промислової групи ViOil виділило кошти на боротьбу з коронавірусом

Керівництво промислової групи ViOil під час пандемії коронавірусу виділило на підтримку медичних установ, найважливіших міських служб та соціально незахищених жителів Вінниці транш в розмірі 1 млн гривень.

Керівництво промислової групи ViOil під час пандемії коронавірусу виділило на підтримку медичних установ, найважливіших міських служб та соціально незахищених жителів Вінниці транш в розмірі 1 млн гривень.

Як повідомили у самій компанії, дані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання та засобів індивідуального захисту, а також продуктів харчування для медичних закладів, підтримку важливих міських служб, соціально незахищених жителів Вінниці та на фінансування «Спецфонду СтопВірус", який був створений на базі Фонду громади "Подільська громада".

Як зазначила фінансовий директор промислової групи ViOil Алла Власюк:

«У цей складний для нашої країни і всього світу час соціально відповідальний бізнес не може залишатися осторонь. Ми активно включаємось в боротьбу з небезпечною хворобою. Компанія ViOil прийняла рішення профінансувати противірусні заходи, щоб запобігти поширенню хвороби в Вінниці, і підтримати жителів міста. Перший крок в цьому напрямку вже зроблений».

Генеральний директор промислової групи ViOil Павло Іванов підкреслив, що зараз необхідно відповідально витрачати кожну гривню на придбання найнеобхідніших речей для боротьби з вірусом.

Також компанія ViOil підтримує ініціативу Вінницької міської ради щодо забезпечення соціально незахищених жителів міста продуктовими наборами. В рамках цієї програми промислова група ViOil виділила 5 000 пляшок соняшникової олії.

У свою чергу голова правління Вінницького олійно-жирового комбінату Дмитро Чаленко підкреслив:

«Боротьба з цим невидимим ворогом вимагає від усіх нас чіткої, скоординованої роботи. Ми повинні прислухатися до порад професіоналів, серйозно ставитися до всіх запобіжних заходів. У цей складний кризовий час ми зобов'язані підтримати всіх, кому потрібна допомога, і зберегти їхнє здоров'я і життя».

У ViOil впевнені, що бізнес України буде допомагати у боротьбі з пандемією та не буде залишатись осторонь, а всі українці будуть сумлінно виконувати умови карантину для збереження особистого здоров'я.

Новини Вінниці / У Вінниці керівництво промислової групи ViOil виділило кошти на боротьбу з коронавірусомНовини Вінниці / У Вінниці керівництво промислової групи ViOil виділило кошти на боротьбу з коронавірусомНовини Вінниці / У Вінниці керівництво промислової групи ViOil виділило кошти на боротьбу з коронавірусомНовини Вінниці / У Вінниці керівництво промислової групи ViOil виділило кошти на боротьбу з коронавірусомНовини Вінниці / У Вінниці керівництво промислової групи ViOil виділило кошти на боротьбу з коронавірусом