У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)

Поки Вінниці тривають карантинні заходи місцеві жителі вирішили використати даний час з «користю». За добу інспектори Муніципальної варти склали 8 адмінпротоколів на вінничан, які вирішили позбутись сухостоїв та сміття за допомогою вогню, забувши про своїх сусідів та існуючі заборони.

Поки у Вінниці тривають карантинні заходи місцеві жителі вирішили використати вільний час з «користю». За добу інспектори Муніципальної варти склали 8 адмінпротоколів на вінничан, які вирішили позбутись сухостоїв та сміття за допомогою вогню, забувши про своїх сусідів та існуючі заборони.

Як повідомили на сторінці у Facebook «Муніципальна варта Вінниці», не зважаючи на прохання і застереження, та не дивлячись на те, що ситуація і так надскладна, адже Вінниччина знаходимося в умовах карантину і люди як ніколи повинні дбати про своє здоров'я, деякі вінничани палять і вдосвіта, і серед ночі. Ймовірно сподіваються, що так ніхто не помітить їхнього правопорушення.

Так, 18 березня, інпекторами було складено 7 адмінпротоколів, з яких чотири за ст. 152 КУпАП складено по вул. Бучми, де одна громадянка палила листя і туалетний папір, інші дві громадянки - купи листя та рослинні рештки і ще один громадянин знищував бадилля та інший непотріб.

Сьогодні, 19 березня, на звернення небайдужих городян інспектори на «вогник» по вул. Амосова, нажаль, не встилги, проте димок з перегорілого багаття ще йшов. Громадянин за те, що спалював, отримав протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці карантин, а у вінничан - час для «чистки» власного подвір’я за допомогою вогнищ (ФОТО)