У Вінниці голову гаражного кооперативу «звинуватили» у створюванні стихійного смітника (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці голову гаражного кооперативу «звинуватили» у створюванні стихійного смітника (ФОТО)

Співробітники притягли до адміністративної відповідальності голову гаражного кооперативу «Київський». Через бездіяльність та «інертність» чоловіка, на території, за яку він відповідає, утворився стихійний смітник.

Співробітники муніципальної варти Вінниці притягли до адміністративної відповідальності голову гаражного кооперативу «Київський». Через бездіяльність та «інертність» чоловіка, на території, за яку він відповідає, утворився стихійний смітник.

Як вказують у Муніципальній варті Вінниці, ділянка біля ГБК по вул. Гонти 36 перетворилася на склад побутового сміття.

«Голова Обслуговуючого кооперативу «Товариство індивідуальних власників гаражів «Київський», маючи організаційно-розпорядчі функції, не організовував належного прибирання та покосу бур'янів на вказаній території. Власне за цю бездіяльність, що спричинила утворення сміттєзвалища, голова ОК ТіВГ «Київський» і отримав від інспекторів Муніципальної варти протокол про адміністративне правопорушення за ст 152 КУпАП», - зазначається у повідомленні комунальної служби.

Новини Вінниці / У Вінниці голову гаражного кооперативу «звинуватили» у створюванні стихійного смітника (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці голову гаражного кооперативу «звинуватили» у створюванні стихійного смітника (ФОТО)
Олеся Рудницька

11 лютого, 2020