У Вінниці дві красуні у ресторані поцупили у бізнесменів сумку з купою грошей та зброєю

Новини Вінниці / У Вінниці дві красуні у ресторані поцупили у бізнесменів сумку з купою грошей та зброєю

Двоє вінницьких підприємців, вирішивши розважитися, 14 березня завітали до одного із нічних ресторанів. Там швидко познайомилися з двома чарівними подругами...

   Двоє вінницьких підприємців, вирішивши розважитися, 14 березня завітали до одного із нічних ресторанів. Там швидко познайомилися з двома чарівними подругами. Утім, усе закінчилося зовсім не так, як того хотіли ці бізнесмени.
   Щоб замовити страви й випивку, 35-річні чоловіки на кілька хвилин залишили на самоті незнайомих красунь. Коли ж повернулися, побачили, що ті зникли. Й не самі, а прихопивши їх сумку. А у ній, як розповіли вони згодом у поліції, було 10 тис. доларів США, 70 тис. грн, два пістолети «ФОРТ 12-РМ» та ще й усілякі документи.
   Витратити ж поцуплені гроші зловмисницям не вдалося. Одну з них за кілька годин затримали. До речі, завдяки й камерам спостереження, які зафіксували її «маршрут». Інша ж, дізнавшись, що її спільницю затримали оперативники, здалася поліції, завітавши до найближчого відділку.
   Щоправда, усіє суми грошей, яку, за словами постраждалих, ті в них поцупили, в жінок не вилучили, а лише частину. 
   Обидві з підозрюваних у крадіжці раніше не потрапляли у поле зору правоохоронців. Вони ніде не працюють. Одній з них – 30, іншій – 35 років. 
   Кримінальне провадження порушено за ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка). За цією статтею можна на 8 років потрапити за грати.
 

Юрій Ярмощук

15 березня, 2018