У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»

Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»

У Вінниці на схилах озера мікрорайону Олієжиркомбінату депутатка Вінницької міської ради та керівниця вінницької філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк з однодумцями та активними мешканцями мікрорайону висадили близько 1000 цибулин тюльпанів.

У Вінниці на схилах озера мікрорайону Олієжиркомбінату депутатка Вінницької міської ради та керівниця вінницької філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк з однодумцями та активними мешканцями мікрорайону висадили близько 1000 цибулин тюльпанів.

Провели акцію саме 13 листопада - на честь Всесвітнього дня доброти (World Kindness Day), адже саме на це свято у різних країнах світу прийнято дарувати знайомим і незнайомим людям квіти. Обрали для цього територію набережної та дитячих гірок.

Як розповідає сама Алла Власюк:

«Сьогодні на схилах біля ставка разом з активними мешканцями та членкинями ГО «Асоціації жінок України «ДІЯ» Вінниця» ми висаджували червоні, жовті та білі тюльпани. Крім того висадили близько півтисячі ґрунтопокривних рослин. Тепер свій «маленький Амстердам» з парком тюльпанів буде і у нас в мікрорайоні!»

Як зазначила на своїй сторінці у Facebook депутатка Вінницької обласної ради і голова КУЖ Людмила Станіславенко:

«Сьогодні зробили надзвичайно благу справу задля довкілля та краси нашого міста. Щиро вдячна Аллі Власюк, засновниці «ГО Асоціація дієвих жінок України «ДІЯ» Вінниця», за таку прекрасну можливість та ініціативу. Адже завдяки таким справам мікрорайон змінюється, осучаснюється та стає все кращим і кращим.

Сьогоднішня акція – це ще один успішний та гарний приклад, що жінки, об’єднавшись, здатні творити добрі та корисні справи».

 

Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»Новини Вінниці / У Вінниці «дієві» жінки висадили близько 1000 тюльпанів, аби зробити поруч з озером «маленький Амстердам»