У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУ

Новини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУ

У Вінниці 3 серпня відбувся благодійний дитячий турнір. Шість футбольних команд змагались заради збору коштів для допомоги ЗСУ. Підтримати юних спортсменів до міста завітав президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк.

Не завадила проведенню турніру на стадіоні 20-ої школи навіть дощова погода. Діти продемонстрували високий рівень підготовки. Переможцем змагань стала ФК «Гнівань», друге місце посіла ФК «Вінсмарт», треті – юнаки з ФК «Вороновиця».

Повітря було насичене шаленим азартом, силою та волею до перемоги! Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко та депутатка Вінницької міськради Алла Власюк щиро подякували усім учасникам за неймовірні емоції, і не залишились в боргу. Жоден з 80-ти дітей-учасників турніру не залишився без подарунка.

Юні спортсмени отримали від депутатів та Промислової групи ViOil Co. супер призи - корисні ґаджети, а кращий гравець турніру - електросамокат!

Також «зіркою» змагань став гість – відомий бізнесмен та фанат футболу Олександр Поворознюк, який фактично на рівному місці створив клуб «Інгулець» (Петрово, Кіровоградська область), який нині виступає в УПЛ, та клубну інфраструктуру. Від початку повномасштабної війни О.Поровознюк, як і Д.Чаленко і А.Власюк, всіляко допомагає українським військовим.   

Хоча дитячий турнір у Вінниці завершено, благодійний збір коштів на підтримку ЗСУ триває до понеділка, 8 серпня. Вінницькі організатори турніру закликають усіх охочих долучатись. Деталі депутати повідомлять через сторінку у Facebook.

Новини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУНовини Вінниці / У Вінниці депутати Дмитро Чаленко та Алла Власюк організували дитячий футбольний турнір заради збору коштів для ЗСУ