У Вінниці день жалоби за померлим в ООС волонтером і бійцем Валентином Белінським

Новини Вінниці / У Вінниці день жалоби за померлим в ООС волонтером і бійцем Валентином Белінським

У зв’язку із смертю під час виконання військових завдань на сході України волонтера, бійця Валентина Белінського, 12 вересня у Вінниці  оголошено Днем жалоби.

У зв’язку із смертю під час виконання військових завдань на сході України волонтера, бійця Валентина Белінського, 12 вересня у Вінниці оголошено Днем жалоби.

Раніше NaПарижі повідомляв, що 10 вересня, на Донбасі перестало битися серце у відомого вінницького волонтера Валентина Белінського. Вінничанин з літа 2014 року часто їздив на Схід із гуманітарною місією, возив захисникам необхідні речі та продукти. У січні 2018 року він підписав військовий контракт. Службу проходив в 59-ої окремій мотопіхотній бригаді. Попередньо – помер від гострої серцевої недостатності.

Прощання із Валентином Белінським розпочнеться 12 вересня об 11:30 на Майдані Небесної Сотні, а поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Героїв Центрального кладовища (вул А. Медвідь, 2).

На час проведення прощальної церемонії та поховання на території міста буде обмежено проведення концертно-розважальних заходів та спортивних змагань.

Саша Григоровська

11 вересня, 2018