За тиждень в ООС померли троє військових з Вінниччини. В усіх зупинилося серце

Новини Вінниці / За тиждень в ООС померли троє військових з Вінниччини. В усіх зупинилося серце

За 8 днів в зоні проведення ООС померли три військових з Вінниччини. Сьогодні, 10 вересня на Донбасі перестало битися серце у відомого вінницького волонтера Валентина Белінського.

За 8 днів в зоні проведення ООС померли три військових з Вінниччини. Сьогодні, 10 вересня, на Донбасі перестало битися серце у відомого вінницького волонтера Валентина Белінського.

Сумну звістку повідомили волонтери та побратими чоловіка.

Валентин Белінський був волонтером, з літа 2014 року часто їздив на Схід із гуманітарною місією, возив захисникам необхідні речі  та продукти.

Як розповіли NaПарижі у обласному військовому комісаріаті, у січні 2018 року він підписав військовий контракт. Службу проходив в 59-ої окремій мотопіхотній бригаді.

«Попередньо – помер від гострої серцевої недостатності. Ознак сп’яніння та насильницької смерті не виявлено», - пояснили у військкоматі.

Нагадаємо, 3 вересня а Донбасі помер військовослужбовець з Бару. А 7 вересня в зоні проведення бойових дій помер Василь Віняр з Ямпільського району. Обоє також служили в 59-й окремій мотопіхотній бригаді, попередньо в них теж виникли проблеми із серцем.

 

Саша Григоровська

10 вересня, 2018