У Вінниці ДБР, АРМА та прокуратура домовились про спільні підходи до використання інформації для повернення коштів

Новини Вінниці / У Вінниці ДБР, АРМА та прокуратура домовились про спільні підходи до використання інформації для повернення коштів

У Вінниці відбувся «круглий стіл», на якому обговорювалося вдосконалення взаємодії між ДБР, АРМА та прокуратурою. Зокрема, було запропоновано кілька методів використання здобутої інформації та матеріальних цінностей, виявлених в межах кримінальних проваджень.

Як повідомляють у пресслужбі ТУ ДБР Хмельницького, слідчі та оперативні працівники теруправління зустрілися з представниками Агентства з розшуку та менеджменту активів та процесуальними керівниками Вінницької обласної прокуратури.

Під час заходу узгоджували алгоритм щодо пошуку активів осіб, що вчиняють правопорушення з метою подальшого повернення коштів. Зокрема, правоохоронці обговорили методи використання здобутої інформації та матеріальних цінностей, виявлених в межах кримінальних проваджень.

«Подібні антикорупційні практики сприяють в більш ефективному подоланні фактів хабарництва та розтрат бюджетних грошей, а також, що найголовніше, допомагають поповнити бюджет країни», - зазначають у бюро.

Макс Мельник

27 жовтня, 2021