У Вінниці чоловік висипав будівельне сміття просто в дворі багатоквартирних будинків (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік висипав будівельне сміття просто в дворі багатоквартирних будинків (ВІДЕО)

Жителі багатоквартирного будинку по вулиці Янгеля, що у Вінниці, надіслали працівникам Муніципальної варти відео, на якому видно як чоловік  з правопорушенням "по-хазяйськи" діставав мішки із будівельним сміттям і викидав їх прямо на прибудинкову територію.

Жителі багатоквартирного будинку по вулиці Янгеля, що у Вінниці, надіслали працівникам Муніципальної варти відео, на якому видно, як чоловік  з правопорушенням "по-хазяйськи" діставав мішки із будівельним сміттям і викидав їх прямо на прибудинкову територію.

Як повідомили на сторінці у Facеbook «Муніципальна варта Вінниці», до одного із їхніх мобільних додатків небайдужий громадянин надіслав відео, як невідомий чоловік з багажника легкового автомобіля, на якому приїхав, один за одним, діставав мішки із будівельним сміттям і викидав їх прямо на територію по вулиці Янгеля 4.

Прибувши на місце події, інспектори Муніципальної варти були вражені кількістю викинутого сміття. Особу невідомого чоловіка встановили та склали на нього протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП. Тепер йому загрожує покарання у вигляді накладення штрафу розміром до 1360 грн.