У Вінниці чоловік вночі ледь не зарізав гостя: медикам вдалося врятувати пораненого

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік вночі ледь не зарізав гостя: медикам вдалося врятувати пораненого

Вночі 13 лютого у Вінниці фактично на гарячому затримали зловмисника, який підозрюється у замаху на вбивство. Правоохоронці зайшли у квартиру у той час, коли підозрюваний перебував там з ножем. Його «жертві» пощастило. Хірурги врятували життя.

Вночі 13 лютого у Вінниці фактично на гарячому затримали зловмисника, який підозрюється у замаху на вбивство. Правоохоронці зайшли у квартиру у той час, коли підозрюваний перебував там з ножем. Його «жертві» пощастило. Хірурги врятували життя.   

Більшість вбивств та замахів на Вінниччині відбувається, коли і зловмисник і жертва разом пиячили. У якусь мить через прояв люті один з чаркувальників хватається на гострий предмет, а далі як пощастить. Зазвичай, не щастить…

Випадок у Вінниці не став виключенням. Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 02.00 до поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру про те, що в квартирі її співмешканця знаходиться чоловік з ножовим пораненням.

На місце вчинення правопорушення прибула слідчо–оперативна група поліції. Підозрюваного – 43-річного вінничанина - працівники поліції затримали у квартирі.

Поліцейські з’ясували,  що господар будинку, його співмешканка та 40–річний потерпілий разом розпивали спиртні  напої. Під час застілля між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисник вихопив ніж та наніс тілесні ушкодження товаришу по чарці.

Потерпілого з проникаючим пораненням черевної порожнини госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні швидкої допомоги. Його прооперовано, загрози життю немає.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115  КК України (замах на вбивство), що передбачає до 15 років позбавлення волі.

Макс Мельник

13 лютого, 2021