У Вінниці чоловік "обчистив" магазин дитячих іграшок (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік "обчистив" магазин дитячих іграшок (ФОТО)

У Вінниці поліцейські затримали 43-річного чоловіка, за підозрою у пограбуванні дитячого магазину. Чоловік "обчистив" касу крамниці й прихватив декілька "севенірів".

У Вінниці поліцейські затримали 43-річного чоловіка за підозрою у пограбуванні дитячого магазину. Чоловік "обчистив" касу крамниці й прихопив декілька "сувенірів".

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, вранці 5 листопада близько 7-ої години ранку по вулиці Хмельницьке шосе правоохоронці затримали 43-річного чоловіка, який привернув їхню увагу. При перевірці в мішках, які ніс чоловік, поліцейські виявили дитячі іграшки, а в кишенях у нього - близько 6 тисяч гривень, походження яких чоловік не міг пояснити.

Правоохоронці з’ясували, що неподалік місця затримання знаходиться магазин дитячих іграшок, звідки, як виявилося, зловмисник, зламавши двері, викрав гроші та товар.

Слідством Вінницького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисник затриманий у процесуальному порядку. Він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Слідством готуються матеріали для оголошення чоловіку про підозру, він перевіряється на причетність до вчинення інших злочинів.

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік "обчистив" магазин дитячих іграшок (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік "обчистив" магазин дитячих іграшок (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік "обчистив" магазин дитячих іграшок (ФОТО)
Ірина Заіковата

5 листопада, 2020