У Вінниці будують агрохарчовий парк Volia Agri-Food Park Vinnytsia

Новини Вінниці / У Вінниці будують агрохарчовий парк Volia Agri-Food Park Vinnytsia

У Вінниці розпочалось будівництво на ще одному промисловому майданчику – створюється агрохарчовий парк Volia Agri-Food Park Vinnytsia.

Про це повідомляє Вінницький міський голова Сергій Моргунов

«Трансформація харчової промисловості з сировинної на виробництво готової продукції з високою доданою вартістю всередині країни, розширення експортних можливостей для підприємств, створення високотехнологічної інфраструктури, готові рішення для релокації та масштабування бізнесу – це місія та ідеї, які планується реалізувати у Вінницькому індустріальному парку», - зазначив він.

За очікуваннями міської влади, згодом у Volia Agri-Food Park буде працювати близько двох тисяч людей. Наразі засновник та інвестор парку Борис Шестопалов залучає резидентів, які стануть частиною цього промислового майданчика.

«Наше місто має вдале географічне розташування, і, відповідно, низку логістичних маршрутів до українського та європейського ринків. Крім того, ми – аграрний регіон і маємо потенціал до забезпечення продовольчої безпеки всієї країни. Тож зараз саме час нарощувати економічний потенціал та використовувати всі можливості для цього», - додав очільник міста.

Олеся Рудницька

21 серпня, 2023