У Вінниці будівлю дитячого садка прикрасили мультяшними героями

Новини Вінниці / У Вінниці будівлю дитячого садка прикрасили мультяшними героями

У Вінниці завершилась модернізація дитячого садочку №47, розташованого на вулиці Чорновола, 12. Будівлю не тільки підсилили, термоізолювали, але й по-сучасному оздобили. Тепер фасад прикрашає мультяшний Умка.

«Дітям має бути не просто комфортно у закладі - добре, коли атмосфера садочку їм подобається. І мені приємно, коли саме малеча сприймає оновлення із захватом», – повідомив міський голова Сергій Моргунов у Facebook.

Фасад дошкільного закладу прикрасили зображеннями мультяшних героїв. Зокрема, ведмежатка Умки.

«Осучаснення садочків є пріоритетом в роботі нашої міської команди – це інвестиція у гармонійний розвиток маленьких вінничан. Вже 20 міських закладів дошкільної освіти комплексно утеплені. Триває реконструкція ще двох садочків – 21 і 16. І маємо плани на наступні роки – займаємось підготовкою проектів на модернізацію закладів, зокрема у приєднаних громадах», – зазначив мер.

Новини Вінниці / У Вінниці будівлю дитячого садка прикрасили мультяшними героямиНовини Вінниці / У Вінниці будівлю дитячого садка прикрасили мультяшними героямиНовини Вінниці / У Вінниці будівлю дитячого садка прикрасили мультяшними героямиНовини Вінниці / У Вінниці будівлю дитячого садка прикрасили мультяшними героями
Олеся Рудницька

20 жовтня, 2021