У Вінниці безхатьки облаштували собі «зону відпочинку» на території навчального закладу

Новини Вінниці / У Вінниці безхатьки облаштували собі «зону відпочинку» на території навчального закладу

У Вінниці на території Економіко-правового коледжу, який знаходиться по вул. Пирогова, безхатченки облаштували собі «затишне місце для відпочинку».

Про це повідомляє КП «Муніципальна варта».

«Звісно, знаходження подібного поряд навчального закладу є неприпустимим і цілком зрозуміло, що люди почали скаржитися на таку ситуацію», - йдеться у повідомленні.

«Муніципальною вартою» спільно з керівництвом коледжу та поліцією організовано очищення території від всього знесеного непотребу.

У комунальному підприємстві вдячні всім небайдужим за інформацію та активну позицію!

Новини Вінниці / У Вінниці безхатьки облаштували собі «зону відпочинку» на території навчального закладуНовини Вінниці / У Вінниці безхатьки облаштували собі «зону відпочинку» на території навчального закладуНовини Вінниці / У Вінниці безхатьки облаштували собі «зону відпочинку» на території навчального закладуНовини Вінниці / У Вінниці безхатьки облаштували собі «зону відпочинку» на території навчального закладуНовини Вінниці / У Вінниці безхатьки облаштували собі «зону відпочинку» на території навчального закладуНовини Вінниці / У Вінниці безхатьки облаштували собі «зону відпочинку» на території навчального закладу
Макс Мельник

9 липня, 2022