У Віннниці викрито підпільний цех з незаконного виготовлення алкогольних напоїв

Новини Вінниці / У Віннниці викрито підпільний цех з незаконного виготовлення алкогольних напоїв

На території гаражного кооперативу на околиці Вінниці, а саме у с. Пирогово, 22 лютого, слідчими управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Вінницькій області, за повідомленням СБУ у Вінницькій та організованими прокуратурою Вінницької області заходам було виявлено вінничанина, який влаштував потайний цех з виробництва алкогольних напоїв. Кількість використовуючого обладнання може забезпечити масове виробництво «польонки».

На території гаражного кооперативу на околиці Вінниці, а саме у с. Пирогово, 22 лютого, слідчими управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Вінницькій області, за повідомленням СБУ у Вінницькій та  організованими прокуратурою Вінницької області заходам було виявлено вінничанина, який влаштував потайний цех з виробництва алкогольних напоїв. Кількість використовуючого обладнання може забезпечити масове виробництво «польонки».


Для швидкого виявлення осіб, що причетні до вчинення злочину, виконано терміновий обшук одного із гаражних приміщень. У ньому було викрито та вилучено 3 пластикові бочки об’ємом 220 літрів кожна та 5 пластикових 10 літрових каністр, заповнених рідиною схожою на спирт, а також обладнання для виготовлення алкогольних напоїв.       

        
Наразі, слідчо-розшукові дії продлвжуються.