У відповідь на петицію: у Вінниці замовили проєктно-кошторисну документацію для реконструкції частини вулиці Трамвайної

Новини Вінниці / У відповідь на петицію: у Вінниці замовили проєктно-кошторисну документацію для реконструкції частини вулиці Трамвайної

Вінничанин Олександр Марченко 4 серпня опублікував петицію до міськради з пропозицію заасфальтувати частину вулиці Трамвайної, адже ця ділянка дороги є аварійно небезпечною. У відповіді представники місцевої влади зазначили, що замовили проєктно-кошторисну документацію.

Нагадаємо, у петиції автор вказував на ділянку між вулицями Келецької та Заболотного.

«В даний момент тут аварійно небезпечна ділянка дороги, яка не тільки перешкоджає вільному пересуванню автомобілів та і наражає на небезпеку пішоходів, що оминають великі ями на дорозі та небезпечні ділянки.

Під час опадів на цій ділянці постійно відбуваються зсуви грунту у бічну канаву та відбувається руйнування існуючої проїжджої частини, що призводить до утворення глибоких канав», - вказував чоловік.

У міськраді відповіли на петицію 28 серпня. Департаментом комунального господарства та благоустрою розглянуто ідеї автора щодо вул. Трамвайна.

«На виконання рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради №2068 від 17.08.2023 року про надання дозволу департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради на проектування об’єкту: «Капітальний ремонт дороги та тротуару по вул. Трамвайна (від вул. Академіка Заболотного до вул. Агатангела Кримського) та ділянки дороги по вул. Агатангела Кримського (від перехрестя вул. Трамвайна до буд. № 77 по вул. Лялі Ратушної) в м. Вінниці» департаментом замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації по вищезазначеному об’єкту», - йдеться у відповіді.

Тобто не до Келецької, як пропонував автор, а коротший шлях.

Олеся Рудницька

29 серпня, 2023