У Тульчині продають колишній консервний завод: ФДМ у грудні визначиться з власником старовинної будівлі на Вінниччині

Новини Вінниці / У Тульчині продають колишній консервний завод: ФДМ у грудні визначиться з власником старовинної будівлі на Вінниччині

Старовинну будівлю адмінкопусу колишнього Тульчинського консервного заводу у грудні виставлено на продаж Фондом Держмайна. За споруду 1917 року побудови просять щонайменше 286,7 тисяч гривень. Лот у системі ProZorro виславляється повторно.

Старовинну будівлю адмінкопусу колишнього Тульчинського консервного заводу у грудні виставлено на продаж Фондом Держмайна. За споруду 1917 року побудови просять щонайменше 286,7 тисяч гривень. Лот у системі ProZorro виставляється повторно.

Як зазначається на сайті ФДМ, у грудні планується провести 147 аукціони загальною вартістю 274,1 млн грн через 44 електронні майданчики у системі ProZorro.Продажі.

Серед найдорожчих об’єктів - єдиний майновий комплекс «Трансмаш» в Кривому Розі, незавершене будівництво «Оздоровчого комплексу «Прикарпаття» НБУ в Яремче, незавершене будівництво енергоцеху площею 9 577,8 м² біля станції метро «Шулявська» в Києві, незавершене будівництво виробничої бази «Будремкомплект» площею 6 822,3 м² в Києві (бул. Ак. Вернадського, 36-В), пакет акцій «Мирогощанського аграрію», дослідний завод Інституту проблем матеріалознавства ім. І.М.Францевича Національної академії наук України та незавершене будівництво комплексу реабілітації, оздоровлення та відпочинку в Київській області.

Серед таких «ласих шматочків» тульчинський раритет виглядає «бідним родичем». Аукціон по об’єкту на вул. Заводській, 4б в «оперному» райцентрі заплановано на 4 грудня.