У центрі Вінниці на Хелловін молодик під «кайфом» та алкоголем кидався під колеса авто (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У центрі Вінниці на Хелловін молодик під «кайфом» та алкоголем кидався під колеса авто (ВІДЕО)

У вечір хелловіну, 31 жовтня, у центрі Вінниці «нечисть» ходила не лише тротуарами. Явно нетверезий молодик бігав проїжджою частиною Соборної, кидався під транспорт, лаявся на перехожих та водіїв. Свідки зателефонували на «102» та викликали екіпаж патрульних. Перед тим відео із «дебоширом» водії виклали у соцмережах – попереджували що центром міста прогулюється таке «диво».

У вечір Хелловіну, 31 жовтня, у центрі Вінниці «нечисть» ходила не лише тротуарами. Явно нетверезий молодик бігав проїжджою частиною Соборної, кидався під транспорт, лаявся на перехожих та водіїв. Свідки зателефонували на «102» та викликали екіпаж вінницьких патрульних. Перед тим відео із «дебоширом» водії виклали у соцмережах – попереджували, що центром міста прогулюється таке «диво». 

«Чоловіка, який бігав по дорозі та створював аварійні ситуації, інспекторам довелось затримати, адже поводився він досить агресивно: кричав на оточуючих, нецензурно висловлювався, до того ж мав ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння. Патрульні одягнули на нього кайданки та доставили до відділку поліції. Там інспектори встановили особу порушника, яким виявився 21-річний житель Вінницької області. На нього охоронці порядку склали протокол за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП) та виписали постанову за появу в громадському місці у п’яному вигляді (ст. 178 КУпАП)», - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області.

Сергій Маламура

1 листопада, 2019