У центрі Вінниці біля школи водій іномарки повалив ліхтар

Новини Вінниці / У центрі Вінниці біля школи водій іномарки повалив ліхтар

У Вінниці, поблизу «McDonalds», водій автомобіля Volkswagen, певно не помітив 3-метрового стовпа, та на їхав на нього. Через такий маневр ліхтар просто рухнув на землю.  

У Вінниці, поблизу «McDonalds», водій автомобіля Volkswagen, певно не помітив 3-метрового стовпа, та на їхав на нього. Через такий маневр ліхтар просто рухнув на землю. Поруч з ліхтарем школа-гімназія. Пощастило, що маленькі вінничани не постраждали.   

Як повідомили працівники Муніципальної варти Вінниці, 20 лютого близько 11-ї години ранку водій автомобіля Volkswagen наїхав на металевий ліхтар вуличного освітлення по вул. Соборній, зруйнувавши його.

Працівники Ситуаційного центру оперативно передали цю інформацію інспекторам Муніципальної варти, які, встановивши особу правопорушника, склали на нього адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У центрі Вінниці біля школи водій іномарки повалив ліхтар Новини Вінниці / У центрі Вінниці біля школи водій іномарки повалив ліхтар Новини Вінниці / У центрі Вінниці біля школи водій іномарки повалив ліхтар Новини Вінниці / У центрі Вінниці біля школи водій іномарки повалив ліхтар Новини Вінниці / У центрі Вінниці біля школи водій іномарки повалив ліхтар
Ірина Заіковата

21 лютого, 2020