У Центральному парку Вінниці зацвіли перші з 40 тисяч тюльпанів (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Центральному парку Вінниці зацвіли перші з 40 тисяч тюльпанів (ФОТО, ВІДЕО)

На головній парковій алеї на Фонтанній площі Центрального парку Вінниці вже підростають перші з 40 тисяч тюльпанів, які були завезені з Нідерландів. Фіолетовою «ковдрою», на жаль, через карантинне всі вінничани можуть милуватися.

На головній парковій алеї на Фонтанній площі Центрального парку Вінниці вже підростають перші сотні з 40 тисяч тюльпанів, які були завезені з Нідерландів. Фіолетовою «ковдрою», на жаль, через карантинні заходи вінничани милуватися не можуть.  

Нагадаємо, що NaПарижі писав про те, що майже кілометрова паркова алея от-от перетвориться на «барвисте панно» та гратиме червоним, білим, жовтим та рожевими кольорами. Першими зацвіли квіти бузкового кольору.

Редакція, як і обіцяла, регулярно демонструватиме красу. Зазначимо, щорічно «колекцію» збираються поповнювати на 20 тисячами тюльпанів.

Також нагадаємо, що експозицію «Міні-Вінниці» огородять «Мурами», а колекцію поповнять чотирма новими моделями.

Новини Вінниці / У Центральному парку Вінниці зацвіли перші з 40 тисяч тюльпанів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Центральному парку Вінниці зацвіли перші з 40 тисяч тюльпанів (ФОТО, ВІДЕО)
Макс Мельник

16 квітня, 2020