У Тростянці оновили «Прозорий офіс», який тепер працює в приміщенні райдежадміністрації

Новини Вінниці / У Тростянці оновили «Прозорий офіс», який тепер працює в приміщенні райдежадміністрації

Сьогодні в рамках робочої поїздки до Тростянця голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав місцевий центр надання адміністративих послуг, який з квітня розпочав працювати на першому поверсі райдержадміністрації і тепер відповідає стандартам прозорості та доступності. Раніше ЦНАП тіснився у відділі статистики, тепер на новоу місці обладнано зону очікування та інформування, встановлено рецепцію, діє електронна черга, облаштовано дитячий куточок, інформаційні стенди.

Сьогодні в рамках робочої поїздки до Тростянця голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав місцевий центр надання адміністративих послуг, який з квітня розпочав працювати на першому поверсі райдержадміністрації і тепер відповідає стандартам прозорості та доступності.

Раніше ЦНАП тіснився у відділі статистики, тепер на новоу місці обладнано зону очікування та інформування, встановлено рецепцію, діє електронна черга, облаштовано дитячий куточок і інформаційні стенди.

У центрі надаються 159 послуг, в тому числі й послуги відділу з питань державної реєстрації, відділу містобудування й архітектури, сектору з питань сім’ї, молоді та спорту, управління праці та соціального захисту населення, районного відділу Держгеокадастру, Тростянецького бюро правової допомоги.

Після ознайомленення з новим «Прозорим офісом» Валерій Коровій наголосив на важливості організації та вдосконалення роботи у форматі дозвільних офісів по всій області.

«Насправді, ось це має бути серцем влади, тому що влада повинна надавати публічні послуги та створювати середовище, аби люди комфортно жили, розвивався і створював нові робочі місця бізнес. Тому цей Центр, певною мірою, є прикладом для наслідування», - зауважив губернатор.