У поліції просять допомогти встановити чоловіка, якого підозрюють у вбивстві вінничанки, застреленої неподалік залізничних колій

Новини Вінниці / У поліції просять допомогти встановити чоловіка, якого підозрюють у вбивстві вінничанки, застреленої неподалік залізничних колій

Правоохоронці області просять допомогти встановити особу чоловіка який може бути причетний до вбивства 32-річної вінничанки Віталіни Плахотнюк, яку 21 серпня застрелили на вулиці Привокзальній. На сайті ГУ НП опублікувала запис із камер відео спостереження із підозрюваним. Тих кому відомо про його місцезнаходження закликають повідомити за телефонами: (096) 329-24-68, (0432) 59-40-22 або 102.

Правоохоронці області просять допомогти встановити особу чоловіка, який може бути причетний до вбивства 32-річної вінничанки Віталіни Плахотнюк. Нагадаємо, 21 серпня жінку застрелили на вулиці Привокзальній. На сайті ГУНП опублікувано запис із камер відеоспостереження із підозрюваним. Тих, кому відомо про його місцезнаходження, закликають повідомити за телефонами: (096) 329-24-68, (0432) 59-40-22 або 102.

Нагадаємо, вчора у Вінниці знайшли тіло молодої жінки з вогнепальним пораненням. Загиблу побачили місцеві жителі на вулиці Привокзальній, неподалік залізничних колій, на стежці, якою ходять. Відомо, що вбита вранці вийшла з дому на роботу. Слідчі відпрацьовують різні версії, вивчають коло осіб з якими вона спілкувалася і роблять усе можливо, аби з’ясувати особу причетну до її вбивства.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст 115 КК України (умисне вбивство).