У побитті шестирічного Іванка з Вінниччини підозрюється мачуха. Жінку затримано

Новини Вінниці / У побитті шестирічного Іванка з Вінниччини підозрюється мачуха. Жінку затримано

У катуванні шестирічного Іванка з Вінниччини підозрюється його мачуха, 26-річна Людмила. Нині жінку затримано. За даними відділу комунікації ГУ НП у Вінницькій області це було встановлено в ході проведення першочергових слідчих дій та зібраних доказів.

У катуванні шестирічного Іванка з Вінниччини підозрюється його мачуха, 26-річна Людмила. Нині жінку затримано. За даними відділу комунікації ГУ НП у Вінницькій області, це було встановлено в ході проведення першочергових слідчих дій та зібраних доказів.

«В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські встановлюють обставини отримання дитиною тілесних ушкоджень та причетність до катування батька хлопчика. Розслідування триває»,  - повідомили у прес-службі поліції.

Наразі збираються докази, проводяться слідчі дії для оголошення її про підозру.

Жінка свою вину не визнає. Стверджує, що побила сина його співмешканка і батько хлопчика. Нині він разом із Іванком у лікарні.

«Дитина стверджує, що мама побила. Він чує ім’я Людмила і починає плакати. Відразу, як тільки ми почали жити разом, вона ставилася до Вані, як до своєї дитини, гуляла з ним, а потом почала проявлятися агресія. Після того, як вона вже побила сина, я побив її, через те, що так зробила з сином», - каже батько Руслан Скоркін.

Раніше NaПарижі повідомляв, що на свій зовсім маленький вік Іванку довелося вже чимало пережити. Раніше він терпів побої від власної матері.

«В 4 роки його забрали в дитячий будинок, бо перша дружина, його мама пила, била сина, в нього вся голова посічена до цього була, на сніг вигонила. Я рік тому взнав, що в мене є син, де він, і забрав його», - розповідає батько хлопчика.