У п'яти районах Вінниччини минулої доби зафіксували більше 30 випадків COVID-19

Новини Вінниці / У п'яти районах Вінниччини минулої доби зафіксували більше 30 випадків COVID-19

Минулої доби на Вінниччині всіма лабораторіями було проведено 2 037 досліджень на коронавірус. Хворобу підтвердили у 640 людей. Про це на щоденному засіданні оперативного штабу з протидії поширенню інфекції повідомила директор Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Валентина Зайцева.

Минулої доби на Вінниччині всіма лабораторіями було проведено 2 037 досліджень на коронавірус. Хворобу підтвердили у 640 людей. Про це на щоденному засіданні оперативного штабу з протидії поширенню інфекції повідомила директорка Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Валентина Зайцева.

Найбільше нових випадків інфікування традиційно припало на Вінницю – 182. У Тульчинському районі виявлено 59 випадків захворювання на COVID-19, у Бершадському та Калинівському - по 43, Могилів-Подільському - 40, Козятинському - 39, Тиврівському - 24, Хмільницькому - 23, Іллінецькому - 20, Вінницькому - 19, Липовецькому - 16, Погребищенському - 15, Жмеринському - 14, Барському - 12, у Ладижині - 11, Немирівському та Теплицькому районах - по 10, Тростянецькому та Шаргородському - по дев’ять, Крижопільському і Чернівецькому - по вісім, Мурованокуриловецькому та Томашпільському - по шість, Гайсинському, Чечельницькому та Піщанському - по чотири, у Ямпільському районі - два випадки.

Жодного випадку інфікування минулої доби не підтверджено у Літинському та Оратівському районах.     

Загалом з початку пандемії в лабораторіях області методом полімеразної ланцюгової реакції досліджено 403 020 зразків. У результаті у 62 259 випадках був виявлений коронавірус.

Сергій Маламура

9 квітня, 2021