У петиції вінничани пропонують призвичаїти господарів собак прибирати у парках та скверах за своїми улюбленцями (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У петиції вінничани пропонують призвичаїти господарів собак прибирати у парках та скверах за своїми улюбленцями (ВІДЕО)

На сайті петицій нині зареєстровано кілька звернень, які стосуються домашніх собак та їх господарів. У одній з цих «зоопетицій» пропонується активніше призвичаювати власників собак прибирати на вулицях, парках та скверах за своїми чотирилапими улюбленцями. Словом, робити так, як це відбувається в багатьох європейських країнах.

На сайті місцевих петицій нині зареєстровано кілька звернень, які стосуються домашніх собак та їх господарів. У одній з цих «зоопетицій» пропонується активніше призвичаювати у Вінниці власників собак прибирати на вулицях, парках та скверах за своїми чотирилапими улюбленцями. Тобто, робити так, як це відбувається в багатьох європейських країнах.

«Всі говорять про Європу, але не хтять жити як європейці. Дуже хочеться зобов'язати власників домашніх тварин прибирати за своїми улюбленцями, адже на кожному кроці, особливо в зелених зонах, трапляються неприємні сюрпризи», – зазначає авторка петиції.

У цій проблемі, яку обговорюють у нашому місті не один рік, розбиралися журналісти ТРК «Вінниччина». 

До речі, підписати петицію можна ось ТУТ.

Юрій Ярмощук

1 березня, 2019