У Москві відповіли Арахамії на переговори у серпні

Новини Вінниці / У Москві відповіли Арахамії на переговори у серпні

Переговори України з Росією можуть і не відбутися. Оскільки в Москві припускають, що нібито може не бути «про що і з ким говорити». Про це заявив «привид Жириновського», експрезидент, а нині заступник голови Ради безпеки РФ Дмітрій Медведєв, який намагається вдати із себе найбільш войовничого політика.

Він спробував відповісти голові фракції «Слуга народу» Давиду Арахамії, який пояснив, що розмовляти з Росією варто при більш вдалій позиції на фронтах, тобто не раніше серпня. Медвєдєв «воює» у  Telegram

«Головний переговорник від України вважає за можливе відновлення переговорів з Росією з кінця серпня. Можна і так. Питання в тому, чи буде про що і з ким говорити», - написав російський політик, який нібито забув, що «друга армія світу» має величезні втрати, а про здобутки й годі казати.

Нагадаємо, саме у Москві знову повернулись до теми переговорів з Києвом, сподіваючись, що під час візиту канцлер Шольц і президент Макрон переконають Зеленського погодитися на поступки Кремлю. Потім несподівано до столиці приїхав Джонсон… І Медведєву довелось «відповідати» Арахамії.

Олег Верлан

18 червня, 2022