У Москві погрозами відреагували на пропозицію обміну Медведчука

Новини Вінниці / У Москві погрозами відреагували на пропозицію обміну Медведчука

Колишній президент Росії Дмітрій Медведєв доволі істерично відреагував на затримання депутата ВР від «ОПЗЖ» Віктора Медведчука та пропозицію обміняти кума Путіна на полонених. Він не тільки перейшов до погроз українській владі, але опустився до прямих образ.

Нинішній заступник глави Радбезу РФ у Telegram відчутно істерив. Він дозволив собі назвати представників української влади «виродками», які, на його думку, нібито хочуть вибити свідчення з Медведчука, а потім швидко і справедливо засудити його, щоб обміняти на полонених громадян України.

«Цим діячам варто уважно озиратися по сторонах і міцно замикати двері на ніч, щоб самим не опинитися серед обмінюваних осіб», - пригрозив Медведєв.

Нагадаємо, про затримання Медведчука співробітниками СБУ стало відомо пізно ввечері 12 квітня. Президент України Володимир Зеленський запропонував обміняти проросійського політика на українців, які перебувають у російському полоні.

Медведчук підозрюється у державній зраді і пособництві терористичним організаціям «ЛДНР». Перебуваючи під домашнім арештом, він втік і 48 діб переховувався на території України. На думку NaПарижі, Путін розмірковує, чи відмовлятися від кума. Що чекає на Медведчука в Україні та РФ.

Останнім часом Медведєв знову став доволі медійною особою. Його «повернення» може бути санкціоновано Кремлем, адже Москва потребує у «спікерах» із категоричними та різкими заявами. Як у покійного Жириновського.  

Олег Верлан

13 квітня, 2022