У Могилеві-Подільському виявили склад алкогольного фальсифікату, виробники-підпільники підраховують збитки

Новини Вінниці / У Могилеві-Подільському виявили склад алкогольного фальсифікату, виробники-підпільники підраховують збитки

На Вінниччині підпільні виробники алкогольного фальсифікату втратять певну частину прибутків. Заробити на реалізації підроблених горілки, бренді та інших напоїв, попит на які традиційно зростає напередодні новорічних свят, їм завадили правоохоронці, які несподівано влаштували обшук в одному з гаражів. Саме там ділки облаштували склад готової, так би мовити, до вживання продукції.

На Вінниччині виробники алкогольного фальсифікату втратять певну частину прибутків. Заробити на реалізації підроблених горілки, бренді та інших напоїв, попит на які традиційно зростає напередодні новорічних свят, їм завадили правоохоронці, які несподівано влаштували обшук в одному з гаражів. Саме там ділки облаштували склад готової, так би мовити, до вживання продукції. 

«З метою безпосереднього переслідування осіб, які підозрюються у вчиненні злочинів, проведено невідкладний обшук гаражного приміщення розташованого на території м. Могилів-Подільський. Під час проведення обшуку виявлено та вилучено майже 2 тис. літрів готової фальсифікованої алкогольної продукції, розфасованої в упаковки з маркуванням торгових марок відомих світових брендів», – інформує прес-служба прокуратури Вінницької області.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині упіймали контрабандиста, який на човні й тракторі перевозив понад тону спирту.
 

Юрій Ярмощук

20 грудня, 2018