Вінничанин був змушений запросили у гості поліцейських, які у нього на балконі та в коморі знайшли плантації коноплі

Новини Вінниці / Вінничанин був змушений запросили у гості поліцейських, які у нього на балконі та в коморі знайшли плантації коноплі

На балконі та у коморі власної квартири 40-річний вінничанин створив невеличкі плантації, де вирощував коноплю. Під час огляду оселі 20 вересня у чоловіка знайшли цілий склад канабісу та метадону.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, правоохоронці зупинили перехожого близько 20 години на проспекті Юності під час відпрацювання обласного центру. Чоловік поводився підозріло та не мав при собі документів. 

Тому завітали додому до вінничанина. Візит вразив «гостей». У помешканні містянина поліцейські виявили плантацію конопель, які господар вирощував на балконі, а також в спеціально обладнаній коморі зі штучним освітленням.

Крім того, чоловік зберігав у квартирі близько 1 кілограма канабісу, шприци із метадоном. 

Як з’ясувалось, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Вилучені заборонені речовини направлено на експертизу. За цим фактом розпочато провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

Дізнанням вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину. Остаточна правова кваліфікація діям правопорушника буде надана після проведення експертиз.

Макс Мельник

22 вересня, 2022