У лісі на Вінниччині знайшли 123 боєприпаси (ФОТО)

Новини Вінниці / У лісі на Вінниччині знайшли 123 боєприпаси (ФОТО)

123 боєприпаси часів Другої світової війни знайшли у лісі біля селища Браїлів Жмеринського району на Вінниччині. Спочатку місцеві мешканці виявили там 18 боєприпасів і повідомили про це рятувальників.

123 боєприпаси часів Другої світової війни знайшли у лісі біля селища Браїлів Жмеринського району на Вінниччині. Спочатку місцеві мешканці виявили там 18 боєприпасів і повідомили про це рятувальників. При додатковому обстеженні території групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області було знайдено ще 105 вибухонебезпечних предметів.

За повідомленням прес-служби ГУ ДСНС в області, було, зокрема викопано 39 артснарядів 37 калібру, 4 - 45 калібру, 49 артснарядів - 76 калібру та 17 -  88 калібру. Крім того, було знайдено 14 протипіхотних мін типу S.

Сьогодні, 3 червня, о 15:30 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області ліквідовано 88-міліметрові артснаряди у кількості 17 одиниць та 14 протипіхотних мін типу S. Решту боєприпасів заплановано ліквідувати 4 червня.

Фото ГУ ДСНС у Вінницькій області

Новини Вінниці / У лісі на Вінниччині знайшли 123 боєприпаси (ФОТО)Новини Вінниці / У лісі на Вінниччині знайшли 123 боєприпаси (ФОТО)Новини Вінниці / У лісі на Вінниччині знайшли 123 боєприпаси (ФОТО)